Coli finisare 3M™ SCOTCH-BRITE™ familia CF-HP 7447 (visiniu) - A VFN (Foarte Fin)

In stoc
6,81 RON
Fara TVA

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Descriere

Coala de finisare 3M™ SCOTCH-BRITE™:

  • Dimensiuni: 158 x 224 mm
  • Culoare: visiniu
  • Granulatie: A VFN (Foarte Fin)
  • Categoriea produsului: coala pentru slefuire/finisare manuala
  • Tipul de mineral abraziv: oxid de aluminiu

Este cel mai utilizat tip de coala 3M de catre clientii nostri.

Potrivita pentru o varietate mare de substraturi, se pliaza pe suprafetele profilate.
Se utilizeaza manual sau aplicat pe un bloc manual, pentru a ajunge in zonele dificile. 

     3M SCOTCHBRITE CF-HP 7447 (visiniu), 158     

Avantaje:

  • Alternativa superioara comparativ cu lana din otel, perie de sarma, hartie abraziva (smirghel) si alte produse netesute pentru curatarea sau finisarea pieselor de lucu.
  • Grad foarte fin al granulelor abrazive din oxid de aluminiu - actioneaza foarte fin la curatare, finisaje, indepartarea imperfectiunilor intre fiecare strat de finisaj aplicat (urme de pensula, picaturi si zone putin mai groase de vopsea, lac etc) si scoaterea scamelor / firelor de pensula.
  • Potrivit pentru utilizarea pe lemn, metal, plastic, ceramica, portelan, sticla, cauciuc sau materiale compozite.
  • Coala reutilizabila rezistenta la rupere, scamosare, sfasiere, incarcare (colmatare) si nu va rugini niciodata, oferindu-va o durata lunga de utilizare cu performante ridicate.
  • Colile pot fi pliate, pastrate suprapuse sau rulate, pentru curatare si finisare eficienta pe suprafete plane, neregulate sau conturate.

Aplicatii: adezivi, acoperiri, curatarea zonelor de etansare corodate, blending, debavurare, finisare / finisarea pe contur, lustruire si alte tipuri de curatare.

Domenii de utilizare: prelucrarea metalelor, pregatirea pentru vopsire, indepartarea acoperirilor si coroziunilor.

Substraturi: toate tipurile de fier, otel carbon, metal, vopsea, plastic.

Laveta manuala Scotch-Brite ™ 7447 pentru utilizari generale combina flexibilitatea cu actiunea eficienta de taiere si controlul manual precis, pentru a obtine curatari dificile si finisari fine, utilizare dupa utilizare. Gradul foarte fin al oxidului de aluminiu abraziv realizeaza taieri rapide si fine, lasand in urma o suprafata neteda, finisata. Este potrivit pentru utilizarea pe o gama larga de materiale si pentru multe aplicatii, diferite.

Ofera control precis in mana

Performanta colilor Scotch-Brite ™ 7447 manuale pentru utilizari generale este comparabila cu lana de otel grad 1. Cu toate acestea, spre deosebire de lana de otel, colile Scotch-Brite™ nu se rup in bucăti in timpul utilizării, nu ruginesc dupa utilizare si nu creaza aschii fine din metal. Materialul netesut cu retea deschisa rezista la incarcare (nu se colmateaza) si poate fi utilizat uscat, cu apa sau solventi si ulterior clatit curat pentru reutilizare. Aceasta coala de 158 x 224 mm se utilizeaza manual pentru controlul precis, cu un bloc manual pentru finisare uniforma sau pe o masina de slefuit in linie pentru suprafete mari.

Utilizat pe o varietate de substraturi

Coala manuala 7447 visinie utilizeaza granule abrazive din oxid de aluminiu. Oxidul de aluminiu este o alegere populara in randul profesionistilor industriali datorita performantei la taiere si duratei lungi de viata. Acest mineral este un abraziv dur si rezistent, care se autofractureaza pentru a expune margini de tăiere proaspete in timpul utilizarii, in timp ce abrazivele traditionale se tocesc si se uzeaza rapid in utilizare. Datorita ratei mari de taiere, duritatii, rezistentei si retentiei scazute a caldurii, mineralele din oxid de aluminiu sunt utilizate pe scara larga in aplicatii de slefuire, suplimentar utilizarii in aplicatiile de finisare. Oxidul de aluminiu este potrivit pe o varietate de substraturi, la prelucrarea lemnului si metalelor, inclusiv aliajele feroase.

Capacitatea unica de acoperire a fibrelor asigura o taiere rapida si constanta.

Beneficii multiple cu abrazivii Scotch-Brite™

Abrazivele industriale Scotch-Brite™ sunt produse unice pentru prelucrarea suprafetelor, cu abrazive incorporate in nylon netesut sau fibre sintetice. Combinand materiale abrazive cu fibrele creeaza un sistem abraziv, care ofera rezultate constante pe durata de viata a produsului. Materialul este o retea deschisa ce ruleaza rece si este rezistent la sarcina, mentinand taierea la performante ridicate a mineralelor abrazive, prin limitarea colmatarii fibrelor.

Detaliile produsului

Aplicatii
Finisare deosebita
Granulatie
A VFN (A foarte fin)
Latime
158 mm
Lungime
224 mm
313-7447
40 Produse

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.