Coli finisare 3M™ SCOTCH-BRITE™ familia CF-SH 7448+ (gri) - S UFN (Ultra Fin)

In stoc
7,56 RON
Fara TVA

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Descriere

Coala de finisare 3M™ SCOTCH-BRITE™:

 • Dimensiuni: 158 x 224 mm
 • Culoare: gri
 • Granulatie: S UFN (Ultra Fin)
 • Material: carbura de siliciu
 • Tip de produs: coala pentru utilizare manuala

Aplicatii: finisare, curatare.
Obtineti finisaje fine in mod constant pe metal, lemn si compozite.
Ideala pentru curatarea pieselor si finisare înainte de baituirea si vopsire.

          

Avantaje:

 • Utilizat la finisari deosebite.
 • Finisare ultra fina cu colile 3M 7448, superioara in comparatie cu lana de otel pentru curatare, blending, pregatirea si finisarea metalului, lemnului, materialelor plastice si compozite.
 • Asigura performante similare cu lana de otel grad 00 fara sa se rupa, fara sa rugineasca si fara sa se desfaca (fara sa se scamoseze).
 • Coala se muleaza pe supafetele neregulate si intra in colturi, fara sa scada din performanta.
 • Curata metal, lemn, materiale compozite, precum si alte materiale, fara sa afecteze materialul de baza.
 • Rezista la incarcare (previne colmatarea) si incalzire datorita materialului dintr-o retea netesuta care asigura finisarea constanta pe durata de viata a colii.

Industrii:

Industria Aerospatiala, AOEM, Materiale Compozite, General Industrial, Maritima, Prelucrarea Metalelor, MRO, Pregatirea Vopselelor, Transport Si Echipamente Grele, Prelucrarea Lemnului.

Substraturi pe care se utilizeaza:

Aluminiu, otel carbon, aliaj de cobalt si nichel, compozite, fibra de sticla, gelcoat, sticla, aliaj cu pondere mare de nichel, vopsea, plastic, compozite moi, suprafete solide, inox.

Colile Scotch-Brite ™ S UFN (Ultra Fin) 7448 pentru utilizare manuala combina durabilitatea pentru viata lunga, flexibilitatea pentru a ajunge la zonele inguste si poate fi folosit in loc de lana de otel la finisarea pe suprafetele metalice si pregatirea pentru vopsire. Spre deosebire de lana fina de otel, colile Scotch-Brite nu se rup in bucati in timpul utilizarii, nu ruginesc si nu lasa aschii metalice fine.

Coli rezistente la colmatare - lucreaza curat

Materialul Scotch-Brite ™ S UFN (Ultra Fin) fabricat dintr-o retea deschisa este rezistent la incarcare (nu se colmanteaza), asigura o durata de viata lunga in utilizare si o actiune abraziva constanta la curatare, finisare si lustruirea suprafetelor, fara sa fie nevoie sa ajustati coala, fara sa intoarceti coala pe fata cealalta si fara sa va opriti sa inlocuiti coala cu una noua. Coala abraziva intra in colturi si lucreaza pe suprafete profilate fara sa modifice dimensiunile materialului de baza. Conceputa sa asigure actine abraziva mai curata si cu durata de viata mai lunga decat lana de otel, aceasta coala abraziva versatila este un consumabil util in orice atelier. Scotch-Brite Ultra Fin pentru utilizare manuala se foloseste manual direct din cutie, se ataseaza la un bloc / suport manual sau pe o masina de slefuit in linie, pentru finalizarea mai rapida a suprafetelor mari.

Material cu minerale abrazive din carbura de siliciu

Coala gri 7448 este umpluta cu granule abrazive din carbura de siliciu, un mineral sintetic este foarte ascutit si frecvent utilizate la aplicatii cu presiune redusa, cum ar fi pregatirea pentru vopsire. In timp ce carbura de siliciu se rupe mai repede decat oxidul de aluminiu, se produce un finisaj fin. 

Beneficii multiple cu abrazivii Scotch-Brite™

Abrazivele industriale Scotch-Brite™ sunt produse unice pentru prelucrarea suprafetelor, cu abrazive incorporate in nylon netesut sau fibre sintetice. Combinand materiale abrazive cu fibrele creeaza un sistem abraziv, care ofera rezultate constante pe durata de viata a produsului. Materialul este o retea deschisa ce ruleaza rece si este rezistent la sarcina, mentinand taierea la performante ridicate a mineralelor abrazive, prin limitarea colmatarii fibrelor.

Detaliile produsului

Aplicatii
Finisare deosebita
Granulatie
S UFN (Ultra Fin)
Latime
158 mm
Lungime
224 mm
Culoare
Gri deschis
313-7448
40 Produse

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.