Banda continua 3M™ CUBITRON™ II 984F, 75 x 2000 - P36+

In stoc
92,44 RON
Fara TVA

Descriere

Produse si sisteme abrazive 3M ™ Cubitron ™ II pentru productivitate crescuta:

Banda de polizare 3M™ cu granule Cubitron™ II, generatia a doua

Taie mai repede, Dureaza mai mult

3M™ Cubitron™ II aduce revolutionara tehnologie a Granulei Ceramice Formatizata cu Precizie pentru cele mai grele aplicatii cum ar fi sanfrenare, indepartare bavuri si nivelarea sudurilor. Aceste benzi reduc temperatura degajata in timpul aschierii si pot sa indeparteze aceeasi cantitate de material cu mai putina presiune aplicata de operator, astfel fiind mai usor de folosit. Ideal pentru operatori, economic pentru afacerea ta!

     

Dureaza cel putin de doua ori mai mult

Aschiaza mai rapid datorita Granulei Triunghiulare Ceramice Formatizata cu Precizie orientata electrostatic. Granula Formatizata triunghiular este orientata electrostatic pentru a genera muchii ascutite, fiecare actionand astfel ca o unealta aschietoare individuala ce se va uza uniform conferind durabilitate si consecventa.

In teste efectuate contra altor benzi fibra ceramice, Cubitron™ II a inlaturat cu pana la 25% mai mult material de sudura in primul minut si de peste 3 ori mai mult in primele 15 minute. Acest lucru inseamna ca puteti efectua mai multa munca/piesa in acelasi interval de timp.

Aschiere consistenta, durata de viata marita

Banda este special conceputa pentru a genera rata mare de taiere pe toate tipurile de metale feroase, oteluri inoxidabile, oteluri inoxidabile, oteluri aliate si fonta. Pe masura ce granula triunghiulara se uzeaza, se fractureaza continuu controlat si face ca aschierea sa fie mai consistenta si prelungeste durata de viata a discurilor.

Cu mai putina presiune aplicata pe piesa obtinem rezultate superioare

Rezultatul este ca operatorul va aschia mai rapid si va putea executa mai multe piese cu o banda folosind mai putina forta musculara reducand astfel oboseala.

Evita supraincalzirea

Unele metale sensibile la caldura pot fisura atunci cand sunt expuse la temperaturi ridicate in timpul slefuirii. Benzile 3M Cubitron™ II sunt proiectate sa directioneaza caldura de la piesa de lucru si banda catre adaosul de prelucrare, slefuind astfel mult mai rece. Acest lucru elimina decolorarea/oxidarea metalului si reduce posibilitatea aparitiei fisurilor datorate caldurii.

Efort redus al operatorilor

Datorita faptului ca discurile si benzile abrazive Cubitron™ II slefuiesc mult mai rapid, operatorii raporteaza ca este necesara mult mai putina presiune aplicata pentru a obtine acelasi rezultat comparativ cu un produs ceramic concurent.

3M™ Cubitron™ II si Granula Ceramica Formatizata cu Precizie

Produsele 3M™ Cubitron™ II ridica standardul in domeniul abrazivelor de inalta performanta

Tehnologia Granulei Formatizata cu Precizie

3M™ Cubitron™ II se bazeaza pe Granule Triunghiulare Formatizate cu Precizie orientate electrostatic pentru a genera muchii ascutite, fiecare actionand astfel ca o unealta aschietoare individuala ce se va uza uniform conferind durabilitate si consecventa. Aceasta granula aschiaza cu pana la 30% mai rapid decat abrazivele premium conventionale.Cu zeci de ani de experienta in domeniul tehnologiilor ceramice, a abrazivilor si de microreplicare, 3M a reinventat literalmente abrazivii prin introducerea produselor Cubitron™ II. Pornind de la un tip de particule abrazive patentate, ceramice formatizate cu precizie, inginerii 3M au gasit solutia de a orienta electrostatic fiecare structura tringhiulara pentru a maximiza potentialul de taiere.

Rezultatul: fiecare granula ceramica formatizata cu precizie actioneaza ca o scula taietoare, actionand in metal ca un cutit si re-ascutindu-se singura in mod constant, pe masura ce se fragmenteaza. Acest lucru permite Benzilor si Discurilor Cubitron™ II sa evite supraincalzirea si sa continue sa lucreze mult timp dupa ce abrazivii conventionali s-au tocit, erodat, s-au incarcat de material si au fost uzati complet.

Detaliile produsului

  • Granule Triunghiulare Formatizate cu Precizie 3M taie continuu si foarte rapid in puncte ascutite, crescand productivitatea.
  • Concepute sa genereze temperaturi mai scazute, reduc decolorarea/ oxidarea metalelor si fisurile generate la supraincalzire.
  • Necesita presiune mai mica, reducand oboseala operatorilor.
  • Durata de viata a benzilor este semnificati mai mare: mai multe piese prelucrate cu 1 banda si mai putine schimbari ale benzii.
  • Exceleaza in aplicatiile cu presiune medie/ mare cu inox, cobalt crom si aliaje cu nichel.

Discul pe fibra 3M™ Cubitron™ II 982C este fabricat cu Granula Ceramica Formatizata cu Precizie si tehnologia revolutionara 3M™ cu muchii ascutite, foarte agresive, ce se uzeaza uniform, slefuiesc rece si optimizeaza fracturarea mineralului maximizand astfel durata de viata a discului.

Incercati acum un disc abraziv sau o banda abraziva 3M™ Cubitron™ II si convingeti-va!

Detaliile produsului

Aplicatii
Polizare, rectificare, indepartarea coroziunilor, blending, redimensionare, reparatii
Granulatie
P036+
Latime
75 mm
Lungime
2000 mm
Material abraziv
Granula ceramica tip Cubitron II
312-984-7.520-C22
10 Produse

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.